Новите геймърски лаптопи Аѕuѕ – предимства и недостатъци

320

Прави впечатление, че производителите на лаптопи представят множество модели, но винаги има сектор, който им е приоритетен. За тайванската компания Аѕuѕ е пословично да се изработват модели, които да са предназначени за една определена категория потребители, а именно геймърите. Това е доста капризен контингент и това налага на инженерите да прилагат доста иновации и съвременни технологии, за да задоволят техните изисквания. На https://plasico.bg/лаптопи-asus сме представили най-брилянтните лаптопи, които са създадени за най-запалените фенове на видео игрите.

Непрекъснатият стремеж да се добавят нови попълнения в серията геймърски лаптопи Асус кара служителите от компанията да са особено взискателни към внедрените новости. Спецификата на геймърските модели е в това, че те трябва да разполагат с достатъчно параметри, които да могат да въртят най-новите игри, които излизат на пазара. Един обикновен лаптоп независимо дали е марка Аѕuѕ или друг просто няма как да се справи с тази трудна задача. За да предложиш един ултра мощен лаптоп трябва да си запознат с детайлите на игрите, които геймърите играят. Това е и основна причина в инженерните екипи да има и гейм маниаци, които много подробно могат да съдействат за това да се изработи съвършеното устройство Аѕuѕ.

Наборът от екстри, уникален дисплей, озвучаване, мощен хардуер и супер атрактивен дизайн на устройството са само брънката, която носи отговорност за това да се получи един готов завършен продукт, отговарящ на специфичните изисквания на любителите на видео игрите. Но дори тези съвършени геймърски модели на лаптопите Аѕuѕ си имат недостатъци. Не говорим за тяхната производителност, а чисто естетичната страна на въпроса. Голяма част от моделите залагат на алуминиев корпус, който обаче е магнит за петната. За да запазите блясъка му ще се наложи ежедневно да го почиствате. Разбира се ако не ви дразнят мазните отпечатъци от пръсти може да си карате и така, но пък не си струва толкова скъп лаптоп да изглежда по начин, който не е никак приятен. Може би това е основната забележка от геймърите към тайванския производител на класни лаптопи Асус.

Ако трябва да обобщим тази серия техника на Аѕuѕ можем да кажем, че традиционните новости в гейм изискванията са на сто процента спазени. Балансът между качество и цена също е на ниво, което няма как да пропуснем като плюс. Добра производителност, ефективно бързо охлаждане са също важни компоненти и фактори за играта. Батерията също е на високо ниво и дава възможност за продължителна автономия, така че дори да останете без захранване играта продължава. Асус набляга на ултра модерния дисплей и впечатляващо озвучаване и като изключим полираният алуминиев корпус на преносимия компютър няма никакви забележки по техниката, предназначена за гейм аудиторията.