Android приложения за учене на английски език

253

Смартфоните са вече неразделна част от ежедневието на всеки от нас, а начините за употребата им отдавна надхвърлят представата за обикновен телефон. Едно съвсем ново амплоа (поне за нас от екипа на GSMzona.net) на умните телефони е участието им в усвояването на чужди езици, в случая английски език. На тази специална подборка от приложения за Android, които подпомагат обучението по английски попаднахме на сайта на езикова школа English World Academy, и с тяхното любезно съдействие я предоставяме и на вас.

И така, ето приложенията, които може да ползвате през лятото, за да сте готови за входното ниво по английски, когато учебната година започне:

Booksy: learn to read platform

Това приложение по начало е разработено за деца и първите им стъпки в изучаването на езика, но всеки един от вас, който също е в началото на усвояването на английския, може спокойно да го изпробва!

Listen & Speak

Смята се, че това е едно от най-ефективните приложения за учене на английски език. Тук ще намерите, наистина, разнообразие от уникални опции за прилагане на усвоените до момента знания, а в последствие чрез забавление вие ще можете дори да научите и нови неща – граматични правила, изключения, както и точното произношение на някои по-сложни английски думи.

Carton – free English

Като говорим за забавление и нови думи, няма как да не споменем и това приложение за смартфони. Благодарение на своя уникално интуитивен интерфейс и отличната анимация, ученето на нови думи тук е като детска игра. Нещо повече – колкото повече задобрявате в обучението по този мобилен софтуер, толкова по-често ще го използвате, за да ставате дори още по-успешни в своето начинание!

Виж и другите предложения в English World Academy