Samsung Galaxy A71 с 5G ще бъде наличен в САЩ от 19-ти юни

 Samsung Galaxy A71 с 5G ще бъде наличен в САЩ от 19-ти юни

Все още някои неизвестни за спецификациите на A71 5G. Настоящия A71 идва с процесор Snapdragon 730, с добрия геймърски фокусиран Snapdragon 730 G. Засега знаем, че версията за пазара на САЩ ще идва със същите 6GB RAM памет и 128 GB пространство за вътрешно съхранение, с които идва и оригиналния A71. Капацитетът на батерията ще остане непроменен – 4500 mAh, въпреки че 5G поддръжката най-вероятно ще доведе до по-висока консумация на електроенергия, което респективно означава и по-кратък живот на батерията, в сравнение с оригиналния A71.

Всичко това звучи наистина вълнуващо, въпреки че можете да срещнете подобни характеристики при почти всички смартфони от среден клас – но тази 5G поддръжка за телефон на такава цена е наистина добре дошла. Samsung Galaxy A71 5G ще се предлага при основните американски мобилни оператори като T-Mobile Spring още от този петък, като се очаква по-късно през лятото да стигне и до веригите на Verizon и AT & T.

Конкуренцията на Samsung Galaxy A71

5G версията на A71 5G идва една идея по-скъпа от други конкуренти в средния клас като iPhone SE 2020 на цена от 399 щатски долара, но той отстъпва по всички хардуерни спецификации, а и няма поддръжка на 5G. Въпреки това, A71 5G идва по-евтин от OnePlus 8, който се смята за един от най-достъпните смартфони с поддръжка на петото поколение мобилни мрежи.

Като се имат предвид тези цени и характеристики, A71 5G се очертава като наистина достъпен и атрактивен 5G смартфон, който навярно ще изиграе своята роля в масовото навлизане на 5G мрежите.

Източник: Kaldata.COM

Related post

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *