Ревю на HUAWEI P smart Pro: Тройна 48MP AI камера и спиращ дъха дизайн

 Ревю на HUAWEI P smart Pro: Тройна 48MP AI камера и спиращ дъха дизайн

Заден панел от стъкло за зашеметяващ дизайн

 Подобно на огледалните качества на диспелея на устройството и задният панел играе със светлина и сенки.

Той е изработен от стъкло чрез нано-текстурен процес и включва процес на полиране на стъкло с 21 слоя. В допълнение, средната 3D рамка създава естествен и рационален преход от задния панел към предния дисплей, като същевременно осигурява по-удобно хващане.

HUAWEI P smart Pro разполага с механизъм за страничен пръстов отпечатък, който комбинира бутона за захранване и отключване с пръстови отпечатъци в едно. Тази функция позволява предният и задният панел да са максимално изчистени и дава възможност на потребителите да използват един бутон за множество цели.

6,59-инчов FullView дисплей разкрива свят без граници

 Устройството има 6,59-инчов LCD дисплей (2340×1080), който разкрива фините детайли и прави цветовете на екрана да изглеждат още по-жизнени. Заедно с микро слушалка, вградена в горната рамка и сензора за околна светлина в долната част, изскачащата предна камера позволява на дисплея да има още по-тънки рамки, като същевременно запазва целостта на дисплея. Освен това HUAWEI P smart Pro има високо съотношение на екрана към тялото, а самият екран е в пропорции 19,5:9, което увеличава максимално зрителната площ. Екранът предлага ясен и чист образ, а когато е изключен, и горната, и долната рамка „изчезват“ и прилича на черно огледало без граници.

В допълнение, HUAWEI P smart Pro се грижи за очите на потребителите с Eye Comfort Mode, който осигурява по-удобно изживяване при четене. Освен това екранът е сертифициран от TÜV Rheinland и блокира вредната синя светлина. Потребителите могат интелигентно да регулират яркостта на екрана въз основа на външната светлина благодарение на технологията за отразяване на слънчевата светлина. Това осигурява безпроблемно гледане на екрана във всякакви условия.

Смарт устройство с флагмански функции

 Устройството е оборудвано с 48MP основна камера, 8MP ултра широкоъгълна камера и 2MP дълбочина камера. Мощните AI алгоритми на Huawei предлагат интелигентни функции, включително 3D портретно осветление, AI Beauty за портрети, разпознаване на сцени с AI , както и режим Handheld Night, който позволява да се правят дълги експозиции до шест секунди. За условия на слабо осветление режимът Handheld Night позволява стабилизиране на изображението, за постигане на ефекта на висококачествената нощна фотография.

HUAWEI P smart Pro се захранва от чипа Kirin 710F, работещ с EMUI9.1. Той осигурява висока производителност с ниска консумация на енергия. Смартфонът разполага с 6GB + 128GB място за съхранение, реализирано благодарение на UFS2.1 двуканална система за съхранение и мощната технология на разширяемата файлова система (EROFS) на Huawei. Това предоставя на потребителите повече място за съхранение на техните снимки и видеоклипове и музика. P smart Pro разполага с голяма батерия от 4000mAh и е преминал серия от строги тестове за надеждност в собствените лаборатории на Huawei.

HUAWEI P smart Pro се предлага в България на цена без план от 679 лв

Източник: Kaldata.COM

Related post

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *